Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

COL·LECTIU LGTBI

L'Ajuntament de Calvià compleix l'objectiu de la Llei 8/2016, de 30 de maig, de garantir els drets de lesbianes, gays, trans, bisexuals i intersexuals i evitar que es puguin produir situacions de discriminació i/o violència per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, i assegurar que es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.

A l'Ajuntament, durant la setmana del Dia de l'Orgull LGTBI, que té lloc el 28 de juny, es penja la bandera multicolor a la façana, per transmetre un missatge d'igualtat, seguretat i confiança a l'hora d'acudir a les institucions del municipi, les quals lluiten contra els delictes de discriminació.

El Servei de Coordinació i Atenció a la Diversitat Sexual i de Gènere ha posat en marxa un servei de 24 h d'atenció telefònica LGTBI i d'acompanyament a les víctimes de discriminació per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere. El telèfon és 971 177 157 i es pot descarregar la imatge gràfica d'aquest servei en el següent enllaç.

 

 

El Servei d’Atenció Integral (SAI) LGTBI és un servei gratuït que ofereix atenció especialitzada jurídica, psicològica i suport social, a persones LGTBI, que pateixen, hagin patit –o en risc de patir-ne– discriminació o violència per raó d’orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere. 

Trobarà més informació pitjant a la següent imatge.

 

 

 

 

 

Avui, 17 de maig, és el dia internacional contra la LGTB- fòbia. Desde l'Ajuntament de Calvià rebutgem qualsevol tipus de violència cap aquest col.lectiu.

Podrà trobar més informació pitjant a la imatge.

 

  

 

 

Avui, 26 d'abril, és el dia de la visibilitat lèsbica, un dia per fer visible la realitat lesbiana i reivindicar el seu espai i els seus drets.

La realitat lesbiana, avui dia encara és invisible i, fins i tot tabú. Per això, des de l'Ajuntament de Calvià, volem donar a conèixer dones que visibilitzin aquest fet.