Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Informaciķ General Antifrau

L'Ajuntament de Calvià està compromès amb la lluita contra el frau i la corrupció, per la qual cosa ha desenvolupat diferents eines internes que han conduït a l'aprovació del Pla de mesures Antifrau i el seus Annexos, aprovats en sessió plenària del 30/06/2022.

Aquest pla té com a objectiu establir els principis i les normes que seran d'aplicació i observança en matèria antifrau i anticorrupció. Inclou mesures de prevenció, detecció, correcció i persecució. Compleix les exigències de l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (MRR), establert a través del Reglament (UE) 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021).

 A més del Pla Antifrau s'han aprovat:

L’ Ajuntament disposa d’un Comitè Antifrau, creat per Resolució d'Alcaldia de 24/01/2022, amb les funcions que s'indiquen a l'apartat 4 del Pla Antifrau indicat.

Canal de Denúncies:
La ciutadania té a la seva disposició una pàgina web on pot denunciar o comunicar fets que, en la seva opinió, hagin implicat frau o corrupció en la gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (MRR) esmentat anteriorment.

Consultau les Inversions de l'Ajuntament de Calvià amb càrrec als Fons Europeus Next Generation EU