Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

ALFONSO RODRÍGUEZ SÁNCHEZ

 REGIDOR D'ESQUERRA OBERTA LEGISLATURA 2015.2019

Va néixer a Granada el 9 de desembre de 1957.

És agent de la propietat immobiliària i perit judicial immobiliari. Va obtenir el títol de tècnic en dret i gestió immobiliària (UNED) i de perit taxador de béns immobles i tècnic en drets dels consumidors (Universitat de Castella - la Manxa). Actualment cursa el grau en administració i direcció d’empreses (UNED).

Té formació complementària relacionada amb el seu àmbit professional: màster en gestió i direcció d’empreses constructores i immobiliàries (Universitat de Barcelona), perit judicial (ISED), gestió de finques. És director d’activitats d’oci i temps lliure infantil i juvenil.

En la seva trajectòria professional, ha treballat a l’empresa Inmoponsa S.L., dedicada al sector immobiliari i administració de finques (2001); a l’Ajuntament de Calvià, com a responsable de l’àrea de rehabilitació d’edificis i habitatges, programes ARI i d’accés juvenil a l’habitatge (2001-2003); com a autònom, dedicat al sector immobiliari (2003-2007), en el Consorci Urbanístic per a l’Embelliment de la Platja de Palma, com a responsable de l’àrea de rehabilitació de barris, edificis i habitatges. De l’any 2011 al 2013 va exercir de cuiner en aules d’estiu.

En la seva trajectòria política, és coordinador general d’Esquerra Unida de Calvià.

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial d'activitats privades .pdf
  • Declaració complementària de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf