Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

JUAN CUADROS MARTÍNEZ

 REGIDOR DEL PSIB-PSOE. TINENT DE BATLE DE MOVILITAT, VIES I OBRES I MANTENIMENT. REGIDOR DELEGAT DE LES ZONES DE PEGUERA I CALA FORNELLS LEGISLATURA 2015.2019 Com a tinent de batle ha estat responsable dels següents Serveis: Magatzem municipal, Brigada Municipal d’Obres (manteniment i reparació de béns, serveis, infraestructures, equipaments i dependències municipals), Transports, Obres i Vialitat (planificació, direcció i control d’infrastructures, instal·lacions, equipaments i dependències municipals), Circulació (excepte la concessió d'autoritzacions d'ocupació o reserva de caràcter temporal amb motiu de l'organització d'activitats a la via pública, així com l'autorització de restriccions de trànsit derivades d'aquestes activitats), Serveis urbans (relacions amb Calvià 2000, S.A. i empreses concessionàries en matèria de connexions municipals d’aigua potable i clavegueram, tarifes, cànon de depuració, etc.) i Cementiris municipals.

Biografia
Va néixer a Jaén el 24 de setembre de 1957.

És treballador del sector hoteleria (cap de recepció). És mestre industrial, branca elèctrica.

En l’àmbit professional ha estat cap de recepció en les companyies Iberotel, Riu Hotels i Valentín Hotels. Té experiència en la posada en marxa del departament d’allotjament en grans resorts en el Carib. Per motius laborals ha anat ampliant els seus coneixements en idiomes: anglès, alemany i francès.

És amant de la naturalesa.

  • Declaració inicial de béns patrimonials .pdf
  • Declaració inicial activitats privades .pdf
  • Declaració final de béns patrimonials .pdf
  • Declaració final d'activitats privades .pdf

Atenció zones 2015.2019 PEGUERA I CALA FORNELLS.
Agenda L'agenda pública institucional de Juan Cuadros està subjecta a canvis d'última hora. Reflecteix les activitats institucionals, no així totes les reunions de treball internes ni les activitats extramunicipals.