Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ciutadania/ Atenciķ a la ciutadania/ Oficina Municipal Tributs

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Pagament d'impostos i taxes

L'Ajuntament de Calvià us ofereix la possibilitat de pagar els impostos i les taxes a través de l´oficina virtual de tributs.

Altres tràmits:

Sol·licitud de domiciliació de tributs municipals. Si voleu domiciliar el pagament dels vostres rebuts del pròxim exercici trobareu el formulari aquí. Heu de presentar aquest document signat per correu electrònic (recaudacion@calvia.com) o en l'Oficina Municipal de Tributs de Calvià. Telèfons: 971 69 99 05 i 971 69 99 06. Adreça: Ctra. Calvià-Palmanova, 40 - 07181 Palmanova. Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Formulari Pagament Fraccionat Formulari domiciliació bancària

Sol·licitud de pagament fraccionat de tributs municipals. Si voleu fraccionar el pagament dels vostres rebuts del pròxim exercici trobareu el formulari aquí. La sol·licitud emplenada pot presentar-la de manera telemàtica a través del Registre Electrònic Comú de l'Administració General de l'Estat, de forma presencial de dilluns a divendres de 9 a 14 hores en el Registre General de l'Ajuntament de Calvià, en la Policia Local, en el Centre Municipal de Serveis de Palmanova, o en qualsevol de les formes previstes en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Formulari Pagament Fraccionat Formulari Pagament Fraccionat

Condicions Pagament Fraccionat Condicions de pagament fraccionat (Document informatiu)

Si voleu conèìxer els terminis per pagar els imposts i les taxes de l'Ajuntament de Calvià, podeu consultar el Calendari del contribuent

Per a més informació: Oficina Municipal de Tributs de Calvià. Telèfons: 971 69 99 05 i 971 69 99 06. Adreça: Ctra. Calvià-Palmanova, 40 - 07181 Palmanova. Horari d'atenció al públic: de dilluns a divendres de 9 a 14h.