Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Platges i Litoral

Per què cada any visita Calvià més d’un milió de persones? Al Departament de Platges i Litoral treballem per assegurar el gaudi tant dels nostres visitants com de les nostres veïnes i veïns. Volem oferir els millors serveis sempre de manera sostenible. El premi? banderes blaves, Q de qualitat turística i cada vegada més turistes.

Què fem al Departament de Platges i Litoral? 
Vetllem per una gestió sostenible de les nostres platges i costes. Treballem perquè l’excel·lent servei turístic del nostre municipi convisqui amb un ús respectuós i integral del medi ambient, el litoral i el fons marí. També ens coordinem amb altres departaments municipals i institucions externes per millorar l’accessibilitat i la qualitat de les nostres platges. 

Què fem per tu? 
Al departament creem i seguim cada any més de cent expedients relacionats amb la gestió dels serveis a les platges: vigilem la contractació i formació dels socorristes, que els serveis i comoditats estiguin en el millor estat, supervisem que sempre es compleixi la normativa mediambiental i la Llei de Costes, i treballem tot l’any en la higiene i salubritat.

Com contactar amb nosaltres? 
Ajuntament de Calvià
Telefon: 971 139 100 (Litoral)
litoral@calvia.com

Enllaços d'interés
VisitCalvia
Instituto para la Calidad Turística 
Perill de lesions per saltar a la mar des de les roques

Més informació
Gestió Q turística en platges

Notícies