Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calvią se cita amb el turisme premium

Dijous, 23 de maig de 2024

Calvià se cita amb el turisme premium. Juan Antonio Amengual: «volem anar de quantitat a qualitat»

· Ajuntament, representants del sector turístic i experts se citen a Calvià per impulsar el municipi com a destinació de luxe

· El municipi respon a la creixent demanda d'excel·lència i autenticitat amb una jornada centrada a consolidar-se com a destinació premium

· L'oferta de productes de nivell superior proporciona un marge més gran de beneficis econòmics i millora la qualitat de vida dels residents ja que redueix l'estacionalitat turística

Audio     Video

Calvià es consolida com a destinació premium, una tendència impulsada per una demanda latent que reconeix i valora l'excel·lència. L'esdeveniment "Calvià Destino Premium", celebrat aquest dijous a la Sala Palmanova, ha reunit professionals destacats i experts del sector així com representants de diferents institucions públiques per reflexionar sobre l'impacte i el futur dels productes premium al municipi.

El luxe ja no es mesura només en termes d'opulència, sinó en l'autenticitat i l'experiència detallada que s'ofereix, allò rústic i autèntic és el nou luxe. En aquest sentit, els ponents han posat èmfasi en com satisfer les exigències del client premium, centrant-se en la qualitat i en proporcionar vivències inoblidables. En aquests termes, s'ha dirigit als assistents el batle Juan Antonio Amengual. El primer edil ha insistit que «en un món tan canviant, on ara la recerca d'experiències úniques és la norma, Calvià respon amb visió i determinació. Estem plenament compromesos a consolidar-nos com una destinació premium, on la qualitat i l'autenticitat siguin cada cop més la clau de la nostra oferta». Amengual ha estat clar: «volem anar de quantitat a qualitat».

Comptar amb productes premium en un municipi com Calvià no només atrau un turisme d'alt poder adquisitiu, sinó que també té un impacte positiu a l'economia local. Es constata la relació amb l'increment en la despesa per estada i en la despesa mitjana de l'oferta complementària, cosa que beneficia tot el teixit empresarial del municipi. A més, el posicionament d'aquests productes eleva la demanda i la percepció de la destinació en conjunt, incloent-hi els productes no premium. De fet, un dels principals objectius de la jornada “Calvià Destino Premium” és reduir la temporalitat turística, transformant Calvià en una destinació atractiva durant tot l'any. Els productes premium, que tenen una menor estacionalitat, són fonamentals per assolir aquesta fita, ja que el client que els demanda tendeix a viatjar a qualsevol època de l'any.

Per part seva, la tinenta de batle responsable de Turisme de Calvià, Elisa Monserrat, ha explicat que «l'equilibri entre turistes i residents és possible, és un dels objectius que ens ajuda a consolidar-nos com a destinació premium. Hem de reconciliar-nos amb aquells a qui els preocupa la massificació i explicar-los la nostra feina, corregir el que no es va fer bé al seu dia»

Calvià es compromet a continuar avançant en el seu objectiu de convertir-se en una destinació 365 dies a l'any, oferint productes i serveis d'alta qualitat que satisfan tant visitants com residents.