Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Visita de l'ambaixador del Regne Unit

Dimarts, 14 de maig de 2024

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ I L'AMBAIXADA BRITÀNICA UNEIXEN FORCES DAVANT DE LA NOVA TEMPORADA TURÍSTICA A MAGALUF

El consistori reuneix comerciants i hotelers perquè se sumin a la campanya 'Stick with your Mates', que vol evitar accidents durant les nits de festa

L'ambaixador, Hugh Elliott, es reuneix amb el batle, Juan Antonio Amengual, per reforçar la col·laboració entre les dues institucions

Video   Audio

El batle de Calvià, Juan Antonio Amengual, i l'ambaixador del Regne Unit a Espanya, Hugh Elliott, han mantingut avui horabaixa una reunió a l'Ajuntament calvianer per unir esforços i compartir impressions davant d'una nova temporada turística a Magaluf. Tots dos han coincidit en la necessitat de mantenir l'esforç en seguretat i prevenció per gaudir d'un estiu sense greus incidències entre els que visiten aquesta zona del municipi.

Després de la reunió, Batle i Ambaixador han mantingut una trobada amb algunes de les associacions de comerciants que fan feina al municipi. Totes elles se sumen enguany a la campanya 'Stick with your Mate's per un consum responsable d'alcohol, i en la voluntat d'evitar que es produeixin accidents durant les nits de festa a Magaluf.

En aquest sentit, els locals d'oci penjaran als seus establiments la cartelleria de la campanya promoguda per l'Ambaixada i l'Ajuntament, alhora que comparteixen molts d'aquests continguts a les Xarxes Socials.

El passat any va finalitzar a Magaluf sense cap mort per precipitació des d'hotels o apartaments. La campanya que ara es reprèn cerca, en resum, mantenir aquest registre entre els milers de joves que ja comencen a arribar a la planta hotelera de Calvià.