Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Inici inscripció programa SOIB Jove: Qualificats

Dimecres, 17 d'abril de 2024

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ COMENÇA EL PROCÉS D'INSCRIPCIÓ DEL PROGRAMA SOIB JOVE: QUALIFICATS - ENTITATS LOCALS 2024 DEL SOIB QUE PERMETRÀ LA CONTRACTACIÓ DE 16 PERSONES JOVES DESOCUPADES

Entre els dies 16 i el 28 d’abril de 2024 estarà obert el termini d’inscripció de les ofertes de feina de l’Ajuntament de Calvià en el marc del Programa SOIB JOVE: QUALIFICATS - ENTITATS LOCALS 2024.

Aquest programa ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals, amb una aportació de 552.872,15 € i una contribució de l'Ajuntament de Calvià de 56.615,53 €.

SOIB Jove: Qualificats - Entitats Locals 2024 és un programa per contractar durant 12 mesos a persones joves desocupades, majors de 18 i menors de 30 anys, amb diferents titulacions universitàries, de formació professional de grau superior o certificats de professionalitat de nivell 3.

Aquest programa pretén millorar l’ocupabilitat de les persones joves amb l’exercici pràctic dels coneixements adquirits en la seva formació i àrees de coneixement i, d’aquesta manera, millorar-ne les possibilitats d’inserció posterior en el mercat laboral.

Per a optar a aquestes ofertes és imprescindible estar inscrit com a demandant d'ocupació, com a mínim, el dia abans d'iniciar la contractació, complir els requisits de cada oferta i inscriure's a la pàgina web del SOIB https://soib.es/informacio-i-ofertes-soib-jove-qualificats-entitats-locals/.