Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir página

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Parc de Nadal comenša dimecres al Pavellˇ Galatzˇ

Divendres, 22 de desembre de 2023

EL PARC DE NADAL CALVIANER COMENÇA DIMECRES AL PAVELLÓ DE GALATZÓ

La iniciativa d'entreteniment infantil d'aquestes festes destinarà la recaptació a l'associació Es Capdellà Sonríe y Ayuda

Dimecres 27 a partir de les 16 hores comença el parc infantil solidari Parc de Nadal al pavelló de Galatzó amb l'acte inaugural que comptarà amb personatges de pel·lícules i contes que canten i ballen. La proposta nadalenca romandrà oberta fins dia 30 de desembre amb tallers i altres activitats d'entreteniment, que garanteixen diversió per a tota la família. El parc infantil de Calvià és un espai amb oferta de jocs, treballs manuals, actuacions musicals cada migdia i cada horabaixa a les 18 h, i deu atraccions. Com a novetat, enguany s'impartirà el taller organitzat pel Parc Arqueològic Puig de Sa Morisca per descobrir la prehistòria de manera divertida.

A l'exterior, a la plaça Francisca Revert, s'hi instal·larà una carpa climatitzada per a infants, on a més a més de jocs de biblioteques i d'escoletes, hi haurà una àrea de conciliació per poder donar el pit, el biberó o canviar els bolquers als més menuts. Per fer possible el Parc de Nadal hi fan feina sis dinamitzadors de l'Ajuntament de Calvià, a més de monitors de les atraccions, talleristes, els responsables de les actuacions, així com personal d'imatge i so. Les instal·lacions romandran obertes, a més de la inauguració de l'horabaixa de dia 27, el dijous 28, el divendres 29 i el dissabte 30, amb horari de 10 a 14 h i de 16 a 20 hores.

Les actuacions a l'escenari del pavelló seran:
Dijous 28:        12 h Spaguetti punki
                            18 h Christmas Monster Show
Divendres 29: 12 h Circ Strómboli
                            18 h Colla Pirates
Dissabte 30:   12 h Nadales amb Compàs
                           18 h Actuació de màgia d'Alessio Paoletti

El preu del tiquet de l'entrada per a un dia costa 2 € i 6 € per a tota la família. El Parc de Nadal té un caràcter solidari, ja que, en cada edició, allò que es recapta es destina a l'entitat social Es Capdellà Sonríe y Ayuda. Cada any passen per les instal·lacions unes 1.200 persones, entre infants i adults.