Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Mercat Nadalenc a Santa Ponēa

Calvià, 5 de desembre de 2023

AQUEST DIUMENGE COMENÇA UN MES DE FESTIVITATS NADALENQUES AMB EL MERCADET DE NADAL A SANTA PONÇA

Altres mercadets nadalencs del municipi són els de Palmanova, Puerto Portals, La Vila de Magaluf, i Port Adriano

Aquest diumenge 10 de desembre, el camp de futbol de Santa Ponça celebra el tradicional Mercadet de Nadal, un dels més emblemàtics de Calvià perquè dona el sus a gairebé un mes de festes nadalenques. Endemés dels llocs de venda, entreteniment per a famílies, activitats infantils i castells d'aire, comptarà amb un carrusel impulsat a pedals, una opció ecològica que permet que deu persones en edat infantil s'ho passin bé en aquesta atracció. Una altra de les propostes de Circ Bover és la instal·lació d'una estructura circular de 12 metres de diàmetre que recrea l'atmosfera màgica d'una carpa de circ. A l'interior, una pista de lona esdevendrà escenari per a dotze funcions de 20 minuts. També hi haurà txaranga de la Patrulla Cansina i concert rociero. Són propostes alternatives, originals i creatives, en les quals participen entitats socials i associacions de mares i pares de col·legis del municipi. Més informació, abaix.

El Mercadet Nadalenc de Palmanova serà aquest diumenge 17 de desembre a l'avinguda de la Platja, de 10 h a 18:30 h. L'arribada del patge reial s'espera a les 10:30 h. Aquest esdeveniment, organitzat per l'Associació Cultural de Palmanova, comptarà amb una selecció variada d'expositors comercials i d'artesania, on es podran adquirir regals per a la temporada nadalenca i delícies culinàries, bunyols i castanyes.

 

 

 

 

El Christmas Market de Puerto Portals es durà a terme des de divendres 15 de desembre i fins al diumenge 7 de gener. Inspirat en els mercats típics centreeuropeus, s'ha guanyat el reconeixement com un dels cinc millors mercats nadalencs d'Europa, segons el prestigiós diari alemany Die Welt. Té casetes de fusta, il·luminació nadalenca, música festiva i una decoració molt cuidada. En destaquen la pista de patinatge i un calendari d'activitats ampli, incloent-hi actuacions musicals de col·legis locals, tallers infantils, escoles de circ, contacontes, projeccions en el Petit Cinema, concerts, ball, etc.

Port Adriano comença a celebrar el Nadal divendres 22 de desembre i fins al diumenge 7 de gener. El Parc Temàtic del Gel, ubicat en la plaça central, comptarà amb una pista de patinatge, enguany de 300 m2, el doble que en anys anteriors, a més a més d'un tobogan de 3 metres d'alt i 30 metres de recorregut amb tres carrils per gaudir d'un descens en trineu. Pare Noel i el rei Melcior rebran a tothom que vulgui immortalitzar l'esperit nadalenc en una foto especial.

Mercat Nadalenc de Santa Ponça 2023
Diumenge 10 de desembre de de 10 a 20 h al Poliesportiu de Santa Ponça
Activitats:
- 10.00h - Inici del Mercat de Nadal amb entitats socials, AMIPES i productes
artesanals
- 10:00 a 20:00 h - Castells inflables i tallers pintacares
- 10:00 a 20:00 h - Circ a la fresca (12 funcions de 20 minuts) i Ludoteca de Jardí
- 10:00 a 11:00 h - Nadales
- 11.00 a 12.00 h - Top Dance
- 12:00 - Inauguració del Mercat Nadal
- 12:30 a 14:00 h - Cercavila Xaranga Patrulla Cansina
- 16:00 a 17:00 h - Coral rociero nadalenc
- 18:00 a 19:00 h - Nadales
- 20:00 h - Tancament del mercat de Nadal

El dimecres, 6 de desembre, el VII Mercat Nadalenc a Calvià Vila va transformar el carrer Major en un mercadet nadalenc. Des de les 10 h i fins a les 17 h, els visitants varen poder explorar una varietat àmplia d'expositors. A més a més, a la plaça, es dugueren a terme tallers nadalencs per infants durant el matí i jocs infantils a l'horabaixa. La jornada va estar amenitzada per Xaranga Bratitzava, que va garantir un ambient festiu. Aquest esdeveniment es va organitzar per l'Associació d'Amics i Veïns de Calvià Vila, i tenia el suport de l'Ajuntament de Calvià.