Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Nou mercat setmanal al Toro a la primevera

Dimecres, 6 de desembre de 2023

Calvià reforça el comerç local i tradicional amb el nou mercat setmanal del Toro que començarà a la primavera

Serà el cinquè mercat setmanal del municipi junt amb els de Calvià Vila, Peguera, Son Ferrer i Santa Ponça

Vídeo

Llum verda gràcies a l'acord entre les àrees de Comerç i de zona del Toro per a la posada en marxa del mercat setmanal de la localitat del Toro a Calvià. Serà setmanal —en dimecres— i començarà en primavera. La ubicació triada és la plaça Europa, a l'entrada del nucli. S'afegeix així als ja existents de Calvià Vila, Peguera, Son Ferrer i Santa Ponça. El batle del municipi, Juan Antonio Amengual, el regidor de Comerç, Benito Ferrer, i el regidor de zona d'El Toro, Juan Thomás, ho han comunicat personalment als veïnats. S'han reunit amb els presidents de l'Associació de Veïns, de l'Associació de la Tercera Edat i de les Falles del Toro. Junts han recorregut comerços i establiments de la zona en suport del comerç local i tradicional. També han aprofitat per continuar amb l'exitosa campanya «Calvià lo Vale», que ha posat a l'abast dels residents 17.500 bons per valor de deu euros cadascun per comprar a comerços locals duplicant-ne el valor fins als 20 euros.

Thomás ha assenyalat que amb el mercat nou «esperam oferir als veïnats del Toro una alternativa de proximitat i de producte local per a les seves compres. Creïm que és una notícia bona i amb aquest ja en serien cinc els mercats setmanals del municipi».

Per la seva banda, el batle ha emmarcat la posada en marxa del mercat del Toro a l'estratègia d'aposta pel comerç local impulsada des del consistori. A la campanya «Calvià lo vale» s'hi afegeixen els pròxims premis Excelentes Calvià que es lliuraran dia 13 a la Sala Palmanova. Ha reivindicat la feina a peu de carrer: «hem de sortir de l'Ajuntament, prendre el pols del carrer, de comerciants i veïnats. Tendrem un mercat d'artesans i amb oferta gastronòmica pròpia. Ens il·lusiona molt donar suport al comerç local, és una de les línies de feina que ens marcam, la de fomentar el consum local al municipi».