Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calviā fa feina juntament amb l'entitat Predif

Dilluns, 4 de desembre de 2023

Calvià fa feina juntament amb l'entitat Predif en protocols d'atenció individualitzada als residents amb discapacitat física o físico-psíquica

La trobada és la primera passa per a un conveni de col·laboració

La directora general de Benestar Social, Família, Tercera Edat, Centre de Dia i Igualtat, Mònica Molina Magaña, i el Gerent de l'Institut de Formació i Ocupació (IFOC) de Calvià, Fernando Buenaventura Palmer, juntament amb el seus equips, s'han reunit amb l'entitat sense afany de lucre Predif Illes Balears —Federació de persones amb discapacitat física i físico-psíquica— en un esforç conjunt per enfortir l'atenció individualitzada a persones amb discapacitat física, sensorial i/o orgànica al municipi de Calvià.

L'Ajuntament de Calvià destaca pel seu enfocament centrat en la persona, en la priorització del benestar i en l'atenció integral a la ciutadania. La reunió ha estat una passa crucial per establir protocols de derivació que assegurin una atenció de qualitat a les persones amb discapacitat a la comunitat de Calvià. La col·laboració entre la Direcció General de Benestar Social, Família, Tercera Edat, Centre de Dia i Igualtat i l'IFOC, juntament amb Predif Illes Balears, té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat en el municipi. Aquest esforç conjunt reflecteix el compromís continuat de l'Ajuntament de Calvià per garantir que tota la ciutadania tengui accés a serveis que promouen la inclusió i la igualtat. Durant la reunió, s'han debatut estratègies per a la implementació d'aquests protocols de derivació, amb èmfasi especial en l'atenció integral i personalitzada que rebran les persones amb discapacitat física, sensorial i/o orgànica i la signatura d'un conveni de col·laboració.

Aquesta passa contribuirà significativament a la creació d'un entorn més inclusiu i accessible a Calvià. Des de l'Ajuntamient calvianer s'ha expressat el compromís continuat amb la millora de la qualitat de vida de las persones amb discapacitat, amb una feina estreta de col·laboració amb entitats com Predif Illes Balears. La implementació d'aquests protocols enfortirà encara més la xarxa de suport existent i consolidarà a Calvià com un referent en l'atenció integral a persones amb discapacitat.