Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

L'Ajuntament convoca el concurs Ilumina Calvią

Divendres, 1 de desembre de 2023

L'Ajuntament convoca el concurs Ilumina Calvià 2023

El període de registre i enviament de les fotografies comença el dia 7 i finalitza el 17 de desembre

L'Ajuntament de Calvià convoca per aquest any 2023 la quarta edició del concurs de decoració nadalenca de façanes i balcons d'habitatges particulars, carrers, places i comunitats de propietaris del municipi.

S'han establert dues categories: una individual-familiar, en què podran participar les persones que realitzin el muntatge al balcó, finestra, porta, façana de casa o jardí exterior visible des de la via pública; i una col·lectiva en què podran prendre part les associacions veïnals i comunitats que facin el seu muntatge dins del terme municipal (carrers, locals socials, places, comunitats de propietaris) sempre que la decoració pugui ser visible o accessible per particulars.

Per participar al concurs, els interessats es poden inscriure a través d'un formulari, al qual caldrà adjuntar fotografies de la decoració. El període de registre i tramesa de les fotografies comença el dia 7 i finalitza el 17 de desembre. Un pic rebudes totes les inscripcions al concurs, el dimecres 20 de desembre es publicarà el llistat de guanyadors.

Més informació: bases de la convocatòria

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/1w1gRuHBGEoARxKVe2vvjALx4h3b51czGKjEtnYaaBxM/edit