Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calvią premia els seus comerēos i empreses

Dijous, 30 de novembre de 2023

Calvià premia els seus comerços i empreses a la cerimònia Excelentes 2023

Una dotzena de negocis locals han estat reconeguts en uns premis que volen posar en valor el teixit comercial

La cerimònia, que se celebra a la Sala Palmanova el proper 13 de desembre, servirà també per reconèixer la trajectòria de Luis Carrasco

Calvià premia enguany els seus comerços i empreses a la cerimònia Excelentes 2023, que tindrà lloc el proper dimecres 13 de desembre a les 20.00 hores a la Sala Palmanova. Una dotzena de negocis locals han estat nominats en uns Premis que celebren la primera edició de la mà d'Ibeconomia i que volen posar en valor el teixit comercial del municipi. En aquest sentit, s'han creat quatre categories que reconeixen les empreses familiars, les empreses turístiques, les innovadores i les de proximitat.

Per triar els guanyadors, s'ha creat un Comitè d'Experts que revisarà les nominacions proposades i seleccionarà els guanyadors a cada categoria, aportant diverses perspectives acadèmiques, internes i governamentals. Els premis consistiran en una escultura creada per l'artista local Carlos Terroba, integrant la plataforma artística Ou Verd, amb la forma del cor que s'ha convertit en un tot un símbol i que està ubicat al passeig marítim de Palmanova.

La cerimònia servirà també per reconèixer la trajectòria de Luis Carrasco, empresari vinculat al món del turisme i de l'esport durant dècades, i que serà un dels protagonistes de la nit en una cerimònia que inclourà la projecció dels dotze vídeos elaborats a la dotzena de empreses nominades.