Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Trobada Formativa Constituciķ Espanyola

Dijous, 26 d'octubre de 2023

Trobada Formativa Constitució Espanyola

Ampliat el termini d'inscripció de la Trobada Formativa per joves sobre la Constitució Espanyola

Se celebra a Madrid del 4 al 7 de desembre i està obert a joves de 18 a 20 anys

L'Ajuntament de Calvià anima els joves del municipi a participar a la segona edició de la Trobada Formativa per joves sobre la Constitució Espanyola de 1978 que se celebra a Madrid entre el 4 i el 7 de desembre. S'ha ampliat el termini d'inscripció fins el dia 29 d'octubre del 2023 a les 24 h.

La Secretaria d'Estat de Relacions amb les Corts i Afers Constitucionals (Ministeri de la Presidència, Relacions amb les Corts i Memòria Democràtica) i el Centre d'Estudis Polítics i Constitucionals (CEPC), amb la col·laboració de la FEMP (Federació Espanyola de Municipis i províncies), coincidint amb les dates de l'aniversari de la Constitució, promouen la II Edició de la Trobada Formativa per Joves sobre la Constitució Espanyola de 1978.

La convocatòria va dirigida a joves entre els 18 i 20 anys, al·lots i al·lotes amb perfils diversos, estudiants, treballadors, aturats, procedents de tot el territori perquè puguin participar en un programa d'activitats variat, que inclou sessions de debat, participació i visites institucionals, del dia 4 al 7 de desembre a Madrid. L'organització de la Trobada inclou les despeses d'allotjament a la Residència d'Estudiants, la manutenció i el desplaçament.

Per poder formalitzar la inscripció cal inscriure's al següent enllaç