Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

L'Ajuntament col·labora amb Incubadora Revenue

Dijous, 19 d'octubre del 2023

Calvià multiplica i adapta la seva oferta per posicionar-se com a destinació revenue

L'Ajuntament col·labora en un esdeveniment exclusiu pel sector. Es pretén enfortir l'enllaç del teixit professional d'empreses i hotels

La clau passa per, en paraules d'Elisa Monserrat: «oferir centenars d'experiències úniques que conformen un tot»

L'Ajuntament de Calvià col·labora amb Incubadora Revenue, comunitat referent de Revenue Managers a Espanya, en un esdeveniment exclusiu per al sector hospitality que tindrà lloc el dia 20 d'octubre a la Sala Palmanova. CALVIÀ DESTINO REVENUE reunirà durant unes hores els principals actors del sector que abordaran, des d'un prisma eminentment pràctic, qüestions com la gestió del talent jove, el Revenue Management, la digitalització o el posicionament de marca. La trobada servirà també per debatre de manera transversal sobre la situació del sector hoteler actualment.

L'ajuntament calvianer, a través de la seva tinent de batle de Turisme, Elisa Monserrat, aposta per Calvià com a destinació 'revenue' per enfortir el vincle del teixit professional d'empreses i hotels, que fan que la destinació turística tingui una maduresa tant tecnològica com a estratègica : «des de l'Ajuntament ens hem marcat una estratègia que passa per unir el turisme amb la cultura i l'esport. I sempre, com ja hem demostrat aquest estiu, amb una perspectiva respectuosa amb el medi ambient, sostenible i responsable. Calvià avui és un municipi d'oci segur amb una planta hotelera i una oferta complementària capaç d'assumir qualsevol repte. Calvià és i ha de ser una experiència única, centenars d'experiències úniques que conformen un tot».

Hi assistiran més de 80 hotelers que presenciaran les ponències i els debats de la mà de representants d'empreses tan importants com FlexMyRoom, HotelsDot (Grupo Septeo), Bookline, Zafiro Hotels, Marsenses H&R, Hotelverse, 123compare.me i Hosteltur, a més de comptar amb la col·laboració de Clicktotravel, Dataria, Hotelinking i Hotetec.

La recepció tindrà lloc a les 13.30 hores a l'Hotel Zafiro Palace Palmanova, on els assistents podran gaudir d'un dinar previ a la celebració de l'acte, que es desenvoluparà a la Sala Palmanova.