Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calvią ha participat a la fira IGTM de Lisboa

Divendres, 20 d'octubre de 2023

CALVIÀ ES PRESENTA A LISBOA COM A DESTINACIÓ DE GOLF PER AL TURISTA EUROPEU

Calvià com a destinació turística ha participat aquests dies a la fira IGTM de Lisboa, on s'ha establert contacte amb més de 70 agències especialitzades

La DG de Turisme, Carmen Peñas, mostra confiança en què el golf contribueixi a reduir la corba d'estacionalitat

Calvià pren força com a destinació ideal per al turista amant del golf. És la principal conclusió que es pot extreure de la participació de l'Ajuntament, durant aquesta setmana, a la fira IGTM, que ha reunit a Lisboa a professionals del segment golf i a agències del segment luxe.

Agències de mercats de llarga distància, que pertanyen a consorcis turístics com Virtuoso o Signature, han mostrat un interès gran per Calvià, en una participació que la directora general de Turisme de l'Ajuntament, Carmen Peñas, defineix "exitosa". "La promoció de Calvià en segments de golf i d'incentius Mice -sosté Peñas- ajudarà a reduir la corba d'estacionalitat de la destinació".

Durant la cita de la capital lusitana s'ha establert contacte amb més de 70 agències especialitzades, en unes reunions en les quals hi ha participat activament el sector del golf en el municipi calvianer.

El Consell de Mallorca ha comptat amb un expositor propi a una fira en la qual hi han participat, igualment, les principals destinacions de golf de la Mediterrània, com ara Andalusia, Algarve, Canàries o Catalunya.