Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Govern balear i Consell visiten Magaluf

Dimecres, 18 d'octubre del 2023

Govern balear i Consell de Mallorca visiten Magaluf i avancen en la modificació del Decret d'Excessos

Es pren com a exemple a aplicar a altres zones l'experiència d'aquest estiu a Calvià

Vídeo    Àudio

Nou pas a la modificació zonal del Decret d'Excessos. El conseller de Turisme del Govern de les Illes Balears, Jaume Bauzá, i el conseller executiu del ram del Consell de Mallorca, Josep Marcial Rodríguez, han fet una visita a peu de carrer a Magaluf. Convidats pel batle de Calvià, Juan Antonio Amengual, i acompanyats per bona part de l'equip de Govern municipal, han recorregut Magaluf interessant-se per les propostes de residents i empresaris de l'oferta complementària.

Amengual ha agraït la resposta de Bauzá i l'atenció que es presta des de l'Executiu balear a la sol·licitud de modificar les zones d'aplicació del Decret: «El conseller ha visitat i conegut Magaluf en primera persona per conèixer la idiosincràsia de la zona. Després de parlar amb els empresaris i els residents ha pogut comprovar la problemàtica del lloc i tenir en compte les seves opinions».

Bauzá ha apuntat que "aquesta visita complementa les reunions que ja hem mantingut", alhora que ha assegurat que "la modificació del Decret d'Excessos, sigui aquí a Calvià o a altres municipis, ajudarà a resoldre alguns dels problemes d'aquestes zones" .

Per part seva, José Marcial Rodríguez ha valorat l'esforç dut a terme aquest estiu per part de l'Ajuntament i la Policia Local en el compliment del Decret d'Excessos: «des del Consell aprenem de l'experiència aplicada a Magaluf perquè pugui ser extrapolable a altres zones de la Illa».