Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Tercera ediciķ del Fiction Mallorca Pitch

Dimarts, 17 d'octubre del 2023

Calvià, centre de la producció cinematogràfica a la tercera edició del Fiction Mallorca Pitch

La trobada de professionals es basa en el finançament i desenvolupament de projectes

Vídeo

Comença la tercera edició del Fiction Mallorca Pitch que un any més repeteix a Calvià. La trobada internacional per professionals de la producció cinematogràfica de ficció torna a convertir l'emblemàtic teatre de Sa Societat a Calvià vila al centre del setè art per uns dies. En aquesta ocasió es posa l'accent en la figura del guionista. El Pitch ofereix xerrades, intercanvi d'opinions o presentacions amb la finalitat d'establir col·laboracions i captar finançament, tal com ha explicat el director de l'esdeveniment, Andreu Fullana: «Reunim professionals i creadors que donen vida a les històries que veiem a les pantalles i els ajuntam amb televisions i plataformes per animar-los a invertir».

El Tinent de batle de Cultura, Manu Más, ha qualificat d'«intensa» la trobada: «estam segurs que aquestes jornades donaran fruits. És el tercer any al municipi, cosa que confirma que ens trobam davant d'un bon projecte transversal que uneix la iniciativa pública i privada».

Per la seva part, Teresa Tena, regidora delegada d'Esdeveniments, ha assenyalat la importància de fer feina amb els professionals «a l'altra banda de la pantalla»: «és un orgull que projectes que algun dia es veuran a la pantalla comencin aquí a Calvià».