Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Jornades Arqueològiques 16 i 17 de juny

Dilluns, 22 de maig de 2023

JORNADES EUROPEES D'ARQUEOLOGIA AL PARC ARQUEOLÒGIC DEL PUIG DE SA MORISCA

Els dies 16 i 17 de juny es celebren les Jornades Europees d'arqueologia que tenen com a finalitat principal posar en valor el nostre ric patrimoni arqueològic.
Des del Parc arqueològic del Puig de sa Morisca ens sumem en aquesta iniciativa i us oferim dues activitats.

Divendres 16 de juny de 19 a 20h
Conferència “La mort a la prehistòria de Mallorca: una experiència sensorial” a càrrec de la Dra. Margalida Coll, investigadora ArqueoUIB.
La preocupació per la mort ha estat central en el desenvolupament de la humanitat.
En aquesta conferència, de la mà experta de la Dra. Coll, ens endinsarem en les pràctiques funeràries que es desenvoluparen les comunitats postalaiòtiques del final de la prehistòria de Mallorca.
Anirem més enllà dels objectes mortuoris i farem un recorregut per les sensacions i emocions que marcaren les experiències funeràries de les persones del passat durant el procés d’enterrament d’algun dels membres de la comunitat.

Dissabte 17 juny de 11:30 a 13:30h
Taller familiar “Morir a la Mallorca prehistòrica: objectes, rituals i persones” a càrrec de la Dra. Margalida Coll, investigadora ArqueoUIB i de l'equip tècnic del Parc Arqueològic de sa Morisca. Adreçat a famílies amb infants d'entre 6 i 12 anys.
En aquest taller recreareu un enterrament postalaiòtic de la darrera fase de la prehistòria de Mallorca. De la mà experta de la Dra. Coll us convertireu en els protagonistes dels rituals funeraris prehistòrics, experimentat de primera mà la mescla de sons, renous, olors, llums i textures que els caracteritzaven i, així podreu entendre millor a les persones que van viure fa més de 2.000 anys a Mallorca. 

Lloc: Parc Arqueològic del Puig de sa Morisca

ACTUALITZACIÓ!! Hem tingut una magnífica acollida del taller i ja tenim ple el torn del matí. Hem decidit fer un altre s'horabaixa.
Inscripció al taller (nou torn d'horabaixa)

Inscripcions:
Per telèfon al 971 13 92 18
Formulari electrònic: Inscripció Conferència - Inscripció taller