Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Avancen les obres de la ITV de Calvią

Divendres, 24 de març de 2023

Les obres de la cinquena estació de la ITV de Mallorca, que s'ubicarà al polígon de Son Bugadelles, avancen a bon ritme

Avui, s'ha fet una visita a les obres a la que han assistit la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; el conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano; el tinent de batle d'Urbanisme, Marc López; el regidor de Galatzó, Marcos Pecos, i els regidors Marga Plomer i Rafel Sedano.
El batle ha expressat la seva satisfacció per l'avanç d'una infraestructura molt desitjada pels calvianers i calvianeres, perquè els permetrà tenir un servei com el de la ITV ben a prop. Alfonso Rodríguez Badal ha recordat que l'Ajuntament du anys fent feina amb el Consell de Mallorca per a què aquesta infraestructura sigui una realitat, amb els treballs urbanístics i la compra dels terrenys que va fer l'Ajuntament, i amb l'acord amb el Consell per col·laborar amb una quota anual amb l'aquisió del solar.
L’estació de Son Bugadelles oferirà quatre línies d’inspecció: dues de vehicles lleugers i dues d’universals, a més d’una cabina d’inspecció per a vehicles de dues rodes. Per tant, aquesta ITV a la zona de Calvià serà semblant a la de Son Castelló, però millorada perquè disposarà de dues línies universals i no només una. L'estació incorporarà els màxims criteris d'eficiència energètica per tal d'optimitzar el consum, ja que comptarà amb autoconsum d'energia fotovoltaica amb una potència de 37,8 kW i sistemes tèrmics renovables per la climatització a través de l'aerotèrmia.

Nota de Premsa del Consell de Mallorca

Declaracions Batle
Declaracions Presidenta del Consell
Declaracions Conseller insular de Mobilitat i Infraestructures