Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Tres escoletes de Calviā amb acreditaciķ UNICEF

Dilluns, 6 de febrer de 2023

UNICEF LLIURA L’ACREDITACIÓ DE CENTRES REFERENTS A LES ESCOLETES DE BENDINAT, SANTA PONÇA I ES MOLINET DE GALATZÓ

Tres dels quatre centres referents que hi ha a Mallorca són escoletes de Calvià

La presidenta del Comitè d’UNICEF a les Illes Balears, Mercedes del Pozo, ha lliurat els diplomes que acrediten tres escoletes de Calvià com a centres referents en educació en drets de la Infància, en un acte en què el batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha donat l’enhorabona a tots els equips de les tres escoletes que han rebut l’acreditació: l’Escoleta de Bendinat, l’Escoleta de Santa Ponça i l’Escoleta es Molinet de Galatzó.

«Si hi ha alguna cosa de la que ens sentim orgullosos, ha dit el batle, és de la feina que fan les escoletes en l’educació i la promoció del creixement integral dels infants per a què adquireixin valors des de petits». Rodríguez Badal ha agraït a UNICEF pel reconeixement «perquè suposa un al•licient per seguir un camí que ara iniciam», i al Govern de les Illes Balears per l’impuls a l’educació 0-3 anys i per entendre, com Calvià, la formació i l’educació en aquesta etapa infantil,.

L’acte ha comptat amb l’assistència de la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández; la tinenta de batle d’Educació, Olga Granados; la tinenta de Batle de Cohesió Social, Nati Francés; la regidora de Desenvolupament Social, Infància i Gent Gran, M. Carmen Rojano, i el gerent de l’Institut Municipal d’Educació i Biblioteques, Borja Martorell, així com l’equip directiu de les Escoletes de Calvià i les coordinadores de les 3 escoletes que han rebut l’acreditació.

Durant el curs, les escoletes de Bendinat, Santa Ponça i es Molinet de Galatzó han desenvolupat diversos projectes com l’educació mediambiental, els drets de la infància i l’educació emocional.

UNICEF atorga aquestes acreditacions als centres educatius que promouen i defensen els drets de la Infància i que han convertit la Convenció sobre els Drets dels Infants en la base del seu projecte educatiu, involucrant a tota la comunitat educativa. Balears compta amb 6 centres referents, 4 d’ells a Mallorca dels quals 3 son tres escoletes de Calvià.