Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reuniķ inici temporada Palmanova-Magaluf

Dimecres, 9 de juny de 2021 

REUNIÓ AMB TOTS ELS SECTORS RELACIONATS AMB EL TURISME DE LA ZONA DE PALMANOVA I MAGALUF

El batle de Calvià i el conseller de Turisme reclamen unir esforços per part de tots els sectors per avançar en la desescalada d'una forma controlada

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, ha presidit aquest migdia la reunió a la qual ha convocat el sector turístic i de l'oferta associada de Calvià i a la que avui ha assistit el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela . Es tracta de la primera reunió que manté l'Ajuntament amb tots els sectors de les zones turístiques del municipi per abordar l'inici de la temporada turística a les diferents destinacions.
Tant el batle com el conseller han coincidit a assenyalar que, en aquests moments de desescalada, l'important és unir esforços entre tots els sectors ja que serà clau per a la reactivació econòmica i turística, sobretot en zones, com Palmanova i Magaluf, tan dependents del turisme britànic.

En aquest sentit, han reclamat un esforç conjunt perquè la desescalada que s'ha iniciat vagi acompanyada d'un esforç de control per part de tots els sectors per no posar en risc la imatge de la destinació de Magaluf, cosa que recull l'anomenat Decret d'Excessos que s'aplicarà de manera estricta. I és que, han afegit, això serà clau per no fer malbé la temporada.
El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, ha explicat, d'altra banda el procés de desescalada i les mesures que s'han anat prenent per arribar a la situació sanitària actual controlada, absolutament imprescindible per arribar a l'estiu com s'ha arribat, amb la comunitat autònoma més oberta que dóna a Balears la posició de destinació segura. Reiterant que les illes no es poden permetre un pas enrere en la desescalada.
Finalment, Alfonso Rodríguez Badal i Iago Negueruela, han explicat les ajudes que s'han posat en marxa, tant les municipals com les autonòmiques, concretant que a partir d'dilluns ja es podran sol·licitar els ajuts de l'Estat de 855 milions d'euros, així com les millores urbanes que s'estan realitzant i les que es duran a terme per acompanyar a la reconversió de la destinació.

Declaracions Batle ENLLAÇ
Declaracions Conseller ENLLAÇ