Ir al contenido de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Tu Ayuntamiento

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvia Ciudadania Calvia Conoce Calvia

Servei cita prvia

Els serveis d'atenció a la ciutadania de l'Ajuntament de Calvià reobren l'atenció presencial per atendre únicament tràmits «imprescindibles» que no es puguin tramitar en línia. Us recordam que l'Ajuntament de Calvià ha posat a disposició de la ciutadania canals alternatius per realitzar les seves gestions (telemàtic, telefònic i xarxes socials), i que les PERSONES JURÍDIQUES (empreses, entitats) han de presentar els documents en el Registre NOMÉS de forma electrònica.

L'atenció es prestarà amb cita prèvia, com a mesura de prevenció davant el coronavirus, per reduir el nombre de persones que acudeixen a les oficines, reduint els temps d'espera en zones comunes. En aquesta fase els serveis d'atenció a el públic que es prestaran en les oficines únicament seran aquells que, a més de ser considerats essencials, són els que es poden atendre per volum d'afluència de públic en el moment sanitari actual.  

  1. Demanau CITA PRÈVIA A L'AJUNTAMENT per als tràmits d'empadronament i registre (TRÀMIT: SAC Més informació empadronament 971 139 188 poblacio@calvia.com; registre: 971 139149); d'activitats, consulta administrativa o consulta tècnica (TRÀMIT: ACTIVIDADES Més informació: 971 139 100 actividades@calvia.com); d'arxiu, consulta expedients d'arxiu o còpia de plans (TRÀMIT: ARCHIVO. Més informació: 971 139 153); de comerç (TRÀMIT: COMERCIO Més informació: 971 139 156 comercio@calvia.com); de contractació (TRÀMIT: CONTRATACIÓN); de sancions, consulta tècnica i d'expedients o consulta de trànsit i ordenances (TRÀMIT: INFRACCIONES, SANCIONES Y DISCIPLINA Més informació: 971 139 187 inspeccion@calvia.com / disciplinaurbanistica@calvia.com); de participació ciutadana (TRÀMIT: PARTICIPACIÓN CIUDADANA); d'urbanisme, consulta administrativa o consulta tècnica (TRÀMIT: URBANISMO Més informació: 971 139 105 urbanisme@calvia.com). 
  2. Demanau cita prèvia en el CENTRE MUNICIPAL DE SERVEIS (Palmanova) per als tràmits d'informació i pagaments serveis de recaptació (TRÀMIT: INFORMACIÓN Y PAGOS SERVICOS DE RECAUDACIÓN); de gestió de tributs (IAE, escombraries, gestió cadastral, plusvàlua, vehicles) (TRÀMIT: GESTIÓN DE TRIBUTOS Més informació 971 699 905 gestiotribut@calvia.com); de recaptació de deutes i sancions (TRÀMIT: RECAUDACIÓN DE DEUDAS Y SANCIONES Més informació 971 699 905 gestiotribut@calvia.com); de serveis d'atenció a la ciutadania per a registre, ORA, població (TRÀMIT: SERVICIOS DE ATENCIÓN AL CIUDADANO).
  3. Demanau cita prèvia en l'INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES (IMEB) per als tràmits de presentació de documentació i comunicacions. Més informació 971 139 139 imeb@calvia.com. Per a evitar desplaçaments consultau altres vies per les quals podeu presentar la documentació.
  4. Per a sol·licitar CITA PRÈVIA amb Habitatge heu de trucar al telèfon 971 699 900n o escriure un correu a habitatge@calvia.com.

IMPORTANT
Sol·licitau CITA PRÈVIA en la primera imatge. Recordau ANUL·LAR la CITA PRÈVIA a través de la segona imatge.

         

Us informam que:
- L'atenció serà individual, d'1 a 1, excepte persones dependents, persones que requereixin d'un traductor o persones adultes amb menors al seu càrrec (sempre que no sigui evitable que acudeixin acompanyats / des).
- S'haurà d'anar proveït de mascareta.
- Es facilitarà gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de les mans abans de ser atès.
- Per garantir la distància de seguretat a la sala d'espera, es controlarà l'accés a l'edifici. En cas de ser necessari es pot donar la circumstància que la persones hagin d'esperar a l'exterior de l'edifici. Per aquest motiu es prega màxima puntualitat.
- S'hauran de guardar les distàncies interpersonals en tot moment de 2 metres de seguretat i el respecte dels encaminaments indicats de circulació a l'interior dels edificis.

Us recordam que qualsevol tràmit telemàtic es podrà fer a través del lloc web www.calvia.com, al qual s'aniran afegint gradualment els serveis necessaris, per tal d'evitar desplaçaments a la ciutadania.