Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Visita Calviā 

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
El teu Ajuntament Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Dinamitzaciķ i promociķ musical

Música a Es Generador:

Concerts de Rock, Concerts de hip hop són algunes de les propostes que es programen a Es Generador amb la finalitat de difondre les creacions dels grups locals.

Aquests projectes donen l'oportunitat als joves creadors del municipi de demostrar públicament les seves habilitats i els aporta experiència en la producció d'esdeveniments musicals.

Apart dels cicles que hi ha en marxa en aquests moments, Es Generador posa a la disposició de tots els joves del municipi l'espai de l'ĢAmplificadorģ per a realitzar altres tipus d'esdeveniments musicals, per als quals compta amb els recursos, assessorament i suport que ofereix el Servei de Joventut.

Borsa de músics:

Aquest servei es dirigeix a tots aquells grups musicals, músics i dj's del municipi que estiguin interessats en promocionar-se a través dels mitjans de què disposa l'Ajuntament de Calvià. A més a més, aquesta informació també es posarà a disposició de totes aquelles entitats o particulars que desitgin contactar amb els músics que es trobin en aquesta borsa.

Per a inscriure't a la borsa de músics pots acostar-te a l'edifici Es Generador o emplenar aquesta fitxa d'inscripció.

Butlletí digital del servei:

S'elabora un butlletí mensual d'activitats, notícies i altres informacions d'interès relacionades amb l'àmbit musical del municipi. Inclou, entre altres seccions, entrevistes, agenda d'actuacions, recomanacions, etc. Aquest butlletí és enviat a la base de dades d'usuaris del Servei de Música.

Edifici ĢEs Generadorģ Son Caliu.

Telèfon: 971 683 000, generador@calvia.com