Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

IFOC

IFOC: EL TEU SERVEI D'OCUPACIÓ, FORMACIÓ I EMPRENIMENt

Què és l’IFOC? 
IFOC significa Institut de Formació i Ocupació de Calvià. Som un organisme municipal dedicat exclusivament a fomentar tots els serveis relacionats amb l'ocupació i la feina entre les veïnes i veïns del nostre municipi. Val a dir que els serveis estan adreçats a tots tipus de personas en edat laboral i en qualsevol situació laboral: recerca de feina, treball actiu, empresari o persona en fase de creació d'empresa pròpia.

Què fem?                                                                                             

Gestió d'agència de col.locació municipal, programes de contractació municipal de persones desocupades per treballar en serveis municipals, suport a borsins municipals i desenvolupament d'events com la Fira d'Ocupació i Empreniment entre d'altres.

Programes i accions formatives dirigides a facilitar la recerca efectiva de feina, destaquem el programa Llançadera amb la Fundació Santa Mª La Real i el servei municipal d'orientació. 

Cursos de formació en matèria de titulacions oficials en matèria de: idiomes, turisme, hosteleria, medi ambient, administració, comerç, mecànica, activitats socioculturals), com formació pròpia i de curta durada en matèria d'informàtiva i noves tecnologies, noves tèndencies, xarxes socials màrqueting on-line, formació pel sector comercial i per la creació i gestió d'empreses (comptabilitat, fiscalitat, laboral, vendes, pla d'empresa)

Foment de l'esperit emprenedor, Informació i assessorent a emprenedors, empreses i negocis de Calvià de forma gratuïta, per altra banda oferim un lloc físic per desenvolupar el teu negoci: Coworking.

Oferim a empresaris i autònoms un servei d'intermediació i selecció de personal per la seva empresa o negoci.

Treballem mà a mà amb el SOIB, la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, la Conselleria d’Educació de Balears i altres entitats públiques i privades, preferentment ubicades a Calvià

Com t’ajudem? 

En l'actualitat l'IFOC oferim diferents possibilitats de contacte que van des de l'atenció personal a les nostres oficines de Palmanova com l'inscripció a activitats concretes a través de www.ifoc.es o mitjançant les xarxes socials.

On ens pots trobar? 
Diego Salvà Lezaun, 2, 07181 Palmanova (Calvià)  
Telèfon: 971 13 46 13    
Fax:  971 68 30 90           
info@ifoc.es
www.ifoc.es  
www.facebook.com/ifocalvia   
https://twitter.com/ifocalvia
https://www.instagram.com/ifocalvia/?hl=es
https://es.linkedin.com/company/ifoc