Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Calvià obté 15 banderes Q de qualitat a platges

Dissabte, 15 de juny de 2024

Calvià es consolida com a primer municipi de Balears i tercer d'Espanya amb 15 banderes Q de qualitat a les platges

El municipi encapçala la llista de platges amb millors serveis de les Illes i es manté al Top 3 nacional de l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE)

15 distintius Q, banderes que premien la qualitat dels serveis a les platges, han anat per a Calvià a l'entrega d'aquest reconeixement que s'ha fet a Madrid aquest divendres. Els guardons atorgats per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyol (ICTE), que depèn del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, es basen en la norma ISO de qualitat, reconeguda internacionalment. Igual que el 2023, Calvià repeteix amb 15 banderes Q com a primer municipi de Balears i tercer d'Espanya després de Marbella (19) i Sansenxo (16). L'encarregada de rebre el reconeixement en nom de l'Ajuntament ha estat directora general de Turisme del consistori, Carmen Peñas.

Les 15 platges amb bandera Q són: Buganvília, Illetes balneari, Cala Comtessa, Portals Nous, l'Oratori, es Carregador, Palmanova, Son Maties, Magaluf, Cala Vinyes, Ses Penyes Rotges (El Toro), Santa Ponça, i la Romana , Torà i Palmira, aquestes tres darreres a Peguera.

Els tràmits per optar a una bandera Q passen per la superació d'una auditoria independent que certifiqui el compliment dels estàndards més alts de qualitat, sostenibilitat i seguretat. Això inclou el compliment dels requisits i paràmetres establerts tant en la gestió com en el control dels procediments i treballs que es duen a terme a les platges.