Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Consulta per a l'elaboraciķ de l'agenda urbana

Dilluns, 27 de maig de 2024

CALVIÀ ENGEGA UNA CONSULTA PÚBLICA PER A L'ELABORACIÓ DE L'AGENDA URBANA

Des de l'Ajuntament de Calvià posam a disposició de la ciutadania un qüestionari en línia per conèixer la percepció ciutadana sobre els reptes i oportunitats de la ciutat, així com per identificar projectes estratègics transformadors. Durant les tres setmanes vinents, la ciutadania i empreses de Calvià tendran l'oportunitat de participar en un procés de participació pública mitjançant un qüestionari:  https://forms.gle/wvmjSqLVpFPxG3mT9

Es tracta d'una passa important de la fase de diagnosi que es duu a terme per elaborar l'Agenda Urbana de Calvià nova. Aquesta agenda es configurarà com un pla d'acció integrat i participat, nascut del consens amb la ciutadania i els agents socials, que permetrà fer front als reptes econòmics, socials i ambientals tot prioritzant les persones, la cura del planeta i la prosperitat.

Mitjançant un qüestionari senzill, les persones que hi participen podran opinar sobre aspectes relacionats amb la dimensió social, econòmica, ambiental i espacial i traslladar les opinions sobre quines són les accions i projectes transformadors i estratègics que s'han d'impulsar des del pla d'acció de l'Agenda Urbana de Calvià.

Des de l'Ajuntament s'estarà a l'aguait a totes les aportacions que es recullin, i d'acord amb els resultats s'avançarà en l'elaboració de l'Agenda Urbana de Calvià. Serà “una oportunitat clau per tractar reptes i oportunitats locals amb una mirada posada a les fonts de finançament diverses que hi ha”.