Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Compte enrere per la nova estaciķ d'ITV de Calviā

Dijous, 21 de setembre de 2023

COMPTE ENRERE PER A LA POSADA EN MARXA DE LA NOVA ESTACIÓ D'ITV DEL POLÍGON DE SON BUGADELLES

Vídeo

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, acompanyat pel conseller de Territori, Mobilitat i Infraestructures, Fernando Rubio, i el director d'Infraestructures i Mobilitat, Rafel Gelabert, ha visitat les obres de la futura cinquena estació de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Calvià – Polígon de Son Bugadelles. Ha estat rebut pel batle del municipi, Juan Antonio Amengual i part de l'equip de govern.

Les dues ITV de Palma, la de Manacor, la d'Inca i la mòbil de Calvià obriran les portes a partir del proper dissabte 23 de setembre. Així mateix, estaran operatives el dissabte 30 de setembre i el 7 i 21 d'octubre. Amb aquestes quatre jornades es podran incrementar 2.400 cites més i reduir la llista d'espera que en aquests moments està al voltant dels 30-35 dies.

Les obres de la nova estació de Calvià que ha visitat avui el president Galmés es troben a la recta final. El cost de la construcció és de 1,9 milions d'euros. Està previst que pugui obrir les portes el proper any, un cop superats tots els tràmits d'homologació, de final d'obra i de llicències i que es pugui dotar de personal i de la maquinària necessària. Tindrà una capacitat per a 8.000 inspeccions setmanals, el doble que l'estació mòbil actual. Disposarà de quatre línies d'inspecció, dues per a vehicles pesants i una línia per motos. S'ha construït a un solar municipal on l'Ajuntament de Calvià, mitjançant una concessió administrativa, cedeix l'ús del solar al Consell per a l'explotació de la ITV. La durada de la concessió administrativa serà de 35 anys prorrogable a 50 anys.