Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Casita / Ajuntament

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Reparat l'aire condicionat del gimnās Galatzķ

Dimarts, 20 de setembre de 2023

Reparat l'aire condicionat del gimnàs del pavelló Galatzó que feia 3 anys que estava romput

L'Ajuntament de Calvià activa el pla manteniment i millora de les instal·lacions esportives del municipi

Vídeo   Audio

L'Ajuntament de Calvià ha iniciat la reparació de les deficiències detectades a diversos centres esportius municipals i que —com en el cas del pavelló Galatzó— duien més de tres anys sense cap intervenció. La climatització de la sala polivalent i del gimnàs han estat durant tot aquest temps sense aire condicionat, cosa que feia gairebé impossible el seu ús a l'estiu a causa de les altes temperatures.

Javier Tascón, tinent de batle responsable d'Esports ha visitat les instal·lacions per conèixer de primera mà la valoració dels usuaris que ha qualificat de «molt positiva»: «després de més de tres anys romput els usuaris ens demanaven la reparació. A l'estiu, les condicions no eren viables per a la pràctica de l'esport. A més, la sala polivalent la utilitzen les persones més grans que tampoc podien suportar les altes temperatures de l'estiu».

De la mateixa manera, s'ha actuat al gimnàs de Peguera, on també s'ha reparat l'aire condicionat. Ha explicat que aquestes i altres actuacions ja en marxa s'engloben en un pla municipal de manteniment i millora de les instal·lacions esportives. Tascón ha assenyalat que es tracta d'«actuacions imprescindibles per oferir als residents la qualitat dels serveis que es mereixen».