Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Primera jornada Calviā a FITUR

Dimecres, 19 de gener de 2022

PRIMERA JORNADA DE CALVIÀ A FITUR

Primera jornada de Calvià a la Fira Turística de Madrid FITUR, en què el batle Alfonso Rodríguez Badal ha pronosticat un bon any per al turisme al municipi. Al llarg del matí, el batle i el director general de Turisme, Xavier Pascuet, han mantingut diverses reunions amb empreses de tecnologia aplicades a la indústria turística, Segittur, de gestió de projectes Next Gen, o de turisme regeneratiu. També han mantingut una trobada amb el CEO d'e|motion, Edwin Weindorfer, entitat organitzadora d'esdeveniments esportius tan importants com els que s'han dut a terme a Calvià: l'ATP de Tennis i el PGA de golf, tots dos a Santa Ponça.

El turisme esportiu continua sent un eix principal de l'estratègia turística de Calvià, amb una inversió, el 2022, de més de 800.000 euros en esdeveniments esportius per dinamitzar estades directes i per posicionar totes les destinacions de Calvià com a llocs idonis per tenir experiències esportives, tant a partir d'aquests esdeveniments esportius com a partir de la realització de 'training camps'.

Se segueix fent feina, així mateix, en un altre eix com el turisme cultural, recolzant esdeveniments com el Mallorca Live Festival, el Festival de Literatura Expandida LEM, o el rellançament de festes tradicionals com les Festes del rei En Jaume, entre d'altres. Així mateix, el batle ha recordat que, a partir de la tardor, i lligada al patrimoni històric i cultural, Calvià comptarà amb l'obertura del refugi de Galatzó i el futur Museu Arqueològic de sa Morisca, que suposaran nous atractius turístics per a la temporada mitjana-baixa.

Demà, en el marc de la Fira, Alfonso Rodríguez Badal, en qualitat de president de la Comissió de Turisme de la FEMP, entregará, juntament amb el secretari d'Estat de Turisme, Fernando Valdés, els Premis SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola a Destinacions) que atorguen el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme i la FEMP. A la nit, recollirà el Premi Q 2022 que l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha atorgat a Calvià per la seva aposta per la qualitat de les platges, sent el municipi amb un nombre més gran d'arenals certificats de tot Espanya. El lliurament dels premis tindrà lloc a la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles, durant la celebració de la Nit Q.