Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Conveni rugbi per a prevenció d'exclusió de joves

Dimarts, 30 de novembre de 2021

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ RENOVA EL CONVENI DE COL•LABORACIÓ AMB EL TORO RUGBY CLUB AMB L'OBJECTIU QUE QUATRE JOVES DEL MUNICIPI AMB DIFICULTATS SOCIALS PARTICIPIN EN ACTIVITATS ESPORTIVES DESENVOLUPADES PER L'ENTITAT

Es vol facilitar el desenvolupament social, emocional i d'aprenentatge en matèria de resolució de conflictes

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal, i el president de l'associació esportiva El Toro Rugby Club, Pablo Mateu Zelarayán, han renovat avui el conveni de col•laboració perquè quatre persones joves amb dificultats socials del municipi participin a les diferents activitats desenvolupades per l’entitat esportiva. A la signatura del conveni també hi han assistit la tinenta de batle de Cohesió social, Nati Francés, i la regidora de Desenvolupament Social, M. Carmen Rojano.

Gràcies a aquest conveni, l'Ajuntament aportarà 2.940 euros per cobrir les despeses de participació de quatre joves en activitats de lleure i esportives que en facilitin el desenvolupament social, emocional i d'aprenentatge en matèria de resolució de conflictes.

La finalitat d'aquest conveni és sensibilitzar els joves amb diferents dificultats sobre els valors d'una societat basada en el benestar comú a través de l'esport del rugbi, propiciant la integració i la recerca de solucions a problemes familiars, emocionals i econòmics. A més, es pretén incidir en el compromís del respecte a un mateix i a una mateixa, així com a les altres persones involucrades en les activitats. També es pretén proporcionar a aquests joves una xarxa social i emocional real on puguin aprendre, relacionar i resoldre conflictes de manera supervisada, primer, i, de manera més autònoma, més endavant.

El Toro Rugby Club rep propostes dels instituts d'Educació Secundària de Calvià sobre possibles candidats i candidates a participar en les activitats entre l'alumnat que reuneixi les condicions. Les educadores socials municipals també compten amb aquest recurs d’àmbit esportiu i socioeducatiu, si així s’estima adient.

El Toro Rugby Club és una associació esportiva de Calvià amb seu al camp de rugbi de Son Caliu que es defineix pel seu compromís per a que prevalguin els valors de l'esport.