Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calvià Ciutadania Coneix Calvià

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Suspesa la Fira de Feines de Tardor

Divendres, 12 de novembre de 2021

A causa de la situació meteorològica se suspèn la V Fira de les Feines de Tardor des Capdellà.
Només es mantenen algunes activitats com la Mostra Gastronòmica als bars i restaurants del poble, la Mostra d'animals, el Concurs de cans pastors i les activitats programades a la plaça de sa Vinya, excepte la torrada.
També se suspèn la visita als Molins de Galatzó i la Jornada micològica

 

 

Dimecres, 10 de novembre de 2021

ES CAPDELLÀ RECUPERA LA FIRA DE LES FEINES DE TARDOR

Se celebra els dies 13 i 14 amb activitats al voltant de la fira i novetats que promocionen el producte local

(Per veure el programa de la Fira, feu clic a la imatge)

Es Capdellà recupera, després del parèntesi de l'any passat, la Fira de les Feines de Tardor que se celebra els dies 13 i 14 de novembre en aquesta localitat calvianera amb moltes i diverses activitats al voltant de la fira.

L'esdeveniment, un dels objectius del qual és donar a conèixer la tradició de les feines del camp, inclou en aquesta cinquena edició una sèrie de novetats que promouen el producte local i de km zero, comptant, per primera vegada, amb una mostra de cervesa artesanal de Mallorca, que es va dur a terme el passat cap de setmana; la DO Oli de Mallorca, que realitzaran una xerrada informativa, i la participació de la Unió de Cooperatives Agroalimentàries que faran un show cooking el diumenge a la plaça de sa Vinya, on es farà una recreació de l'elaboració de sobrassada .

El regidor de Medi Ambient i regidor des Capdellà, Rafel Sedano, ha manifestat la satisfacció de poder tornar a fer la Fira i, a més, afegint importants activitats que donen contingut a la iniciativa, a més d’incidir en l’activitat econòmica del nucli de població i la participació ciutadana dels capdellaners i capdellaneres, que s’aboquen amb la Fira, de totes les formes possibles.

La V Fira de les Feines de Tardor des Capdellà acollirà al llarg del cap de setmana el tradicional mercat artesanal i agroalimentari, la mostra d'animals i la mostra d'eines antigues, així com el III Concurs de cans pastors des Capdellà, que tindrà lloc el diumenge a la finca de Son Durí.

A més, des dels dies previs, podrà gaudir de diferents activitats per a totes les edats com per exemple les actuacions musicals de Big Yuyu i Un Parell de Dos (amb Pep Suasi i Miquel Antich); ball tradicional, amb una mostra de ball a càrrec de l’Escola de música de Calvià; una ballada popular amb Música Nostra; diferents activitats familiars amb l’actuació de Cucorba, jocs infantils, contacontes i el cercavila amb xeremiers i gegants. També hi haurà una torrada popular i la mostra gastronòmica als bars i restaurants del poble.

A més de les activitats del dissabte i diumenge, s'han programat una sèrie d'actes al voltant de la fira com la ja esmentada Mostra de Cervesa Artesanal a Calvià, diferents activitats relacionades amb el món rural a la Finca Galatzó, la trobada de la pagesia del municipi i una exposició sobre la tasca de la Fundació Vicenç Ferrer amb les comunitats rurals de l'Índia.