Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Bonificaciķ escoletes en temporada baixa

Dimarts, 2 de novembre de 2021

L'AJUNTAMENT DE CALVIÀ OBRE EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS PER TRAMITAR LES AJUDES A FAMÍLIES AMB INFANTS A LES ESCOLETES MUNICIPALS I AMB ALGUN MEMBRE EN SITUACIÓ D'ATUR

Aquestes subvencions, que consisteixen en una reducció de les quotes mensuals de les escoletes per a infants de 0 a 3 anys, permeten alleujar la càrrega econòmica que la situació de desocupació pot suposar a les famílies amb l'arribada de la temporada baixa turística

A partir del 2 de novembre i fins al dia 12, s'obre el termini de presentació de sol•licituds per tramitar les ajudes a famílies amb algun membre en situació d'atur amb infants a les escoletes municipals per als mesos de novembre i desembre de 2021. Per als mesos de gener febrer i març de 2022, el termini de presentació de sol•licituds serà del 2 a l'11 de març de 2022.

L'objecte de les subvencions, que s'ofereixen des de l'any 2017, és afavorir la continuïtat dels nins i nines a les escoletes municipals i contribuir a la millora de l'economia familiar al llarg de la temporada baixa a les llars on un o dos membres del nucli familiar estigui situació de desocupació.

Es poden beneficiar d’aquesta subvenció les unitats familiars que tenen a càrrec seu un infant de 0 a 3 anys matriculat en una escoleta municipal i que estiguin pagant la quota A, B, C o D i tinguin algun membre en situació de desocupació. L'ajuda cobreix un 30% de l'import de la quota assignada per als trams A, B i C i un 15% de l'import de la quota del tram D. Les subvencions van des dels 39,03 € fins als 52,21 €, segons la modalitat. El requisit per sol•licitar l’ajuda és que algun membre de la unitat familiar estigui en situació de desocupació i que estigui inscrit al SOIB com a demandant d’ocupació.