Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

El teu Ajuntament

Logotipo Ayuntamiento de Calvia
Visita Calviā Ciutadania Coneix Calviā

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Informadors Covid a Calviā resolen dubtes

Dimecres, 3 de març de 2021

9 persones a Calvià informen la població sobre qüestions relacionades amb la normativa Covid-19

Calvià compta amb 9 persones informadores sobre qüestions relacionades amb la normativa Covid-19, que recorren el municipi per donar informació i resoldre dubtes que pugui tenir la població.
Es tracta d'un programa engegat pel Govern de les Illes Balears a través de la Conselleria d'Afers Socials i Esports, per informar, sensibilitzar i conscienciar la població de la necessitat de complir les mesures de prevenció sanitària contra la COVID-19.
Els informadors i informadores estan a peu de carrer, i es desplacen a diferents indrets com al mercat de Calvià, els dilluns; al de Peguera, els dimarts; al mercat de Son Ferrer, els divendres, i al mercat de Santa Ponça, els dissabtes, on s'instal·la una taula informativa on els ciutadans i ciutadanes es poden acostar de 10 a 13 h. A més, estan de forma puntual en els centres de Salut de Santa Ponça i Palmanova.
Els informadors, que van identificats visualment amb el color en què es trobi la seva àrea de treball, s'encarreguen d'informar, acompanyar, supervisar i resoldre dubtes de la població entorn de les mesures en vigor a la seva zona. La seva funció és informativa, no punitiva.
Les 9 persones estan a peu de carrer cada dia per fer d'altaveu entre la població de les mesures sanitàries preventives a cada zona, a la vegada que ajuden a tenir una visió més directa i adaptar les actuacions.