Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Detingudes 3 persones per robatori a Magaluf

Dilluns, 25 de setembre de 2017

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

DETENEN TRES PRESUMPTES LLADRES PER UN DELICTE DE ROBATORI AMB VIOLÈNCIA A LA ZONA DE PUNTA BALENA

La Policia Local de Calvià deté després d'una persecució amb taxi a tres homes per robar amb violència a una dona a Magaluf i tirar-la a terra. Els fets varen tenir lloc ahir a les tres de la matinada a les confluències de Punta Balena i Martín Ros García.
Els sis agents de la Policia Local de Calvià que patrullaven a peu per la zona d'oci nocturn de Punta Balena van observar a un home córrer i introduir-se en la part posterior d'un cotxe que estava en marxa. El vehicle, amb conductor i acompanyant, va accelerar ràpidament per fugir a gran velocitat. Aquesta actitud va despertar sospites i tres dels policies van acudir a la intersecció on necessàriament havia de passar el cotxe que es donava a la fuga. Llavors, els agents varen demanar a un taxi que perseguís als fugits en direcció avinguda de Son Maties. Mentrestant, una altra patrulla esperava a la rotonda d'entrada a Palmanova per barrar el pas a l'automòbil amb els presumptes lladres, on finalment van ser detinguts.
Mentrestant, els altres tres agents varen anar alertats pels crits de "policia, policia!", I varen atendre a dues dones que estaven plorant. A una d'elles li havien robat la bossa amb la tècnica de l'estirada mentre passejava pel carrer Pinada. L'estirada va ser tan violenta que la dona va caure enterra. Les dones varen demanar auxili, i un home i elles mateixes varen començar a perseguir el lladre, segons ha confirmat un testimoni ocular. El presumpte lladre, en veurer's intimidat, es va desfer de la bossa i va continuar la carrera donant-se la casualitat que va passar per davant dels agents de la Policia Local de Calvià.