Anar al contingut de la web
Logotipo Ayuntamiento de Calvia

Imprimir p gina

Compartir en Linkedin

Compartir en Facebook

Compartir en Twitter

Tres detinguts per robatori a Sol de Mallorca

Dilluns, 18 de setembre de 2017

NOTA INFORMATIVA DE LA POLICIA LOCAL DE CALVIÀ

DETENEN TRES PERSONES QUE VOLIEN DESVALISAR UN XALET

Havien llogat dues furgonetes al seu nom per transportar matalassos, mobles, lavabos, mampares de dutxa, i aparells d'aire condicionat i calefacció.
El propietari els va pillar in fraganti i es va enfrontar a un dels lladres

La Policia Local de Calvià ha detingut dos homes i una dona per un presumpte delicte de robatori amb força i violència a l'interior d'un xalet de Sol de Mallorca que va tenir lloc ahir horabaixa. El propietari va rebre un cop al cap al forcejar amb un dels intrusos. Després d'iniciar una persecució en cotxe, van ser detinguts a la autovia a la zona de Costa d'en Blanes.
Els lladres, d'entre 36 i 38 anys, havien adquirit dues furgonetes de grans dimensions plenes de capses buides presumptament per robar el mobiliari i els electrodomèstics del xalet. Els individus van accedir a l'habitatge apalancant el cant i el marc, i amb una caixa d'eines van començar a desmuntar alguns aparells com l'aire condicionat o mampares de dutxa.
El propietari i el seu fill petit van anar a les 18:50 h d'ahir al xalet, on no hi tenen la residència actual, per controlar que no passàs res ja que fa només dues setmanes els varen entrar a robar. A causa de les intenses pluges, l'accés pel jardí estava enfangat i el propietari va observar peuades enterra. El fill es va quedar al cotxe, mentre que el propietari va accedir a la casa i es va trobar amb un home i una dona. Al demanar-los què feien a la casa, els lladres varen fugir. No obstant això, l'intrús va tornar a entrar al xalet per recollir una motxilla i va forcejar amb el propietari, a qui va empènyer i va tirar al terra, i rebent un cop al cap.
Després de l'incident dins del xalet, el propietari va avisar a la Policia Local de Calvià i va sortir darrera els delinqüents amb el seu cotxe particular en direcció a Cala Figuera. La víctima des del seu automòbil va relatar els fets per telèfon a la Policia Local de Calvià -inclús va gravar diversos vídeos testimonis amb el telèfon mòbil- i va informar que els fugits varen fer un canvi de sentit cap a Palma. Tres patrulles de la Policia Local de Calvià es van adherir a la persecució i van aconseguir interceptar-los a les 21 h a la Costa d'en Blanes.
La Policia Local de Calvià va actuar seguidament aturat als perseguits, que han passat a disposició de la Guàrdia Civil, encarregada de dur a terme les investigacions oportunes.